Ed Sheeran vrea să-și facă pădure pe luxoasa sa proprietate

14 octombrie 2020 16:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântărețul Ed Sheeran vrea să-și facă pădure pe luxoasa sa proprietate cunoscută sub numele Sheeranville. După ce a cumpărat toate casele vecinilor, artistul vrea să le demoleze și să planteze copaci în locul lor.

Cântărețul Ed Sheeran (29 de ani) vrea să-și facă pădure pe luxoasa sa proprietate cunoscută sub numele Sheeranville din Suffolk, Marea Britanie. El este proprietarul domeniului de 3,7 milioane de lire sterline, de cinci ani, timp în care a cumpărat toate casele vecinilor. Vrea să-și facă o pădure în jurul casei, ca s-o transforme într-un loc de vis, înconjurat de vedreață. Deja, starul, care are o avere de 200 de milioane de lire sterline, a cheltuit zeci de mii de lire sterline pentru pregătirea terenului și plantarea arborilor. Un apropiat a spus că Ed vrea să reducă, astfel, poluarea pe care o suferă în timpul turneelor.

Ce face Ed Sheeran de când s-a închis în casă din cauza epidemiei? Crește pui și plantează zarzavaturi

EXCLUSIV Unde a ajuns Ed Sheeran imediat după concertul de pe stadionul naţional

Este cunoscut pentru discreția sa

Cântărețul britanic Ed Sheeran a devenit tătic pentru prima oară, luna trecută. Soția sa, Cherry Seaborn, de 28 de ani, a născut o fetiță. I-au pus numele Lyra Antarctica, primul după personajul principal din cartea lui favorită, iar al doilea de la denumirea unui continent. Ed și soția au vizitat Antarctica în urmă cu 9 luni. Acolo au conceput fetița. De aceea i-au dat acest nume. Sheeran se iubeşte cu Cherry încă din timpul liceului. Solistul este cunoscut pentru discreția în ceea ce privește viața personală. Cântărețul Ed Sheeran vrea să-și facă pădure pe luxoasa sa proprietate.

Mai multe