Ed Westwick, actorul superb din Gossip Girl a făcut fanele să plângă! S-a căsătorit cu aleasa inimii sale

31 august 2024 15:10   Vedete internaționale

  A trecut un deceniu de când Chuck Bass și Blair Waldorf, cel mai faimos cuplu din viața scandaloasă a elitei din Manhattan, au decis să spună „Da” în Central Park, în celebrul serial „Gossip Girl”. O nuntă de vis care i-a bucurat foarte mult pe fanii serialului. Și nu e de mirare! O așteptau de ani de zile!

Dar Ed Westwick, actorul britanic care l-a interpretat pe Chuck Bass, a trebuit să aștepte încă un deceniu pentru a se căsători în viața reală.

Actorul împreună cu modelul Amy Jackson au avut parte de o nuntă ca în basme care a durat 3 zile și 3 nopți, într-un decor de vis, pe coasta Amalfi. Invitații (în jur de 200) au călătorit într-un privat jet spre peisajul de vis, pe care mirii l-au ales pentru a fi martorul iubirii lor.

Și nu ne miră, pentru că tema nunții a fost, nici mai mult nici mai puțin decât „Dolce Vita”. Invitații s-au bucurat de petrecere, așa cum am văzut pe rețelele de socializare, la malul mării. De fapt, locul unde s-au căsătorit sâmbătă, a fost un castel. Castelul Rocca Cilento din orașul Lustra. O fortăreață lângă mare, înconjurată de natură. Trebuie să recunoaștem, nici Chuck Bass n-ar fi putut alege mai bine.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Mai multe