Eddie Murphy, giugiuleală cu iubita la cafenea

22 septembrie 2014 21:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Eddie Murphy îşi trăieşte a doua tinereţe cu iubita lui, Paige Butcher, mai tânără cu 18 ani decât el. Blonda sexy i-a sucit minţile actorului care o giugiuleşte tot timpul.

Eddie Murphy (53 de ani) şi Paige Butcher (35 de ani) stârnesc invidii de fiecare dată când îşi beau cafeaua în oraş. Iar când are lângă el o femeie extrem de sexy şi mai tânără cu 18 ani, se înţelege de ce comedianul nu poate avea răbdare până acasă s-o dezmierde. Paparazzi i-au suprins pe cei doi porumbei în timp ce se giugiuleau în văzul tuturor într-o cafenea din Los Angeles.

Simpaticul actor, care are în cont 85 de milioane de dolari, a sărutat-o pe gât şi s-a înfierbântat, apoi au băut repede cafeaua să continue acasă ce au început. În capătul celălalt al lumii, în Milano, Italia, Heidi Klum (41 de ani) a găsit un colţişor ferit ca să se giugiulească cu iubiţelul ei în vârstă de 27 de ani. Tinerelul Vito Schnabel a întins-o pe diva blondă pe unde a apucat şi a început s-o sărute cu patimă. Top­modelul n-a părut deloc deranjată de curioşii care o pândeau şi l-a lăsat pe iubit s-o pipăie şi pe picioare.

Mai multe