Ei sunt părinţii lui Van Damme

30 august 2018 20:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Deşi mai are trei ani până la 60 de ani, se simte copil încă în compania părinţilor! Actorul Jean-Claude Van Damme a venit împreună cu părinţii lui, Eugène şi Éliana, la premiera filmului “The Bouncer”.

Pe numele adevărat Jean-Claude Camille François Van Varenberg, actorul belgian Jean-Claude Van Damme (57 de ani) a lansat recent, la Paris, filmul “The Bouncer”. El a venit la premieră însoţit de părinţii lui, Eugène şi Éliana Van Varenberg, ambii trecuţi de 80 de ani, la care ţine enorm.

Ei l-au sprijinit tot timpul în carieră. De la vârsta de 10 ani l-au dat la o şcoală de karate. L-au înţeles atunci când le-a spus că nu mai vrea să fie dus la dans clasic, la acea vârstă. Tot ei i-au fost mereu alături şi când a început să practice intens full contact.

Nu s-au supărat nici pentru faptul că, în 1982, Jean a emigrat în SUA pentru a-şi începe o carieră în cinema. Actorul are în prezent o avere de 30 de milioane de dolari. În 1986, Van Damme s-a însurat cu Gladys Portugues, care era culturistă.

Ei l-au ajutat să-i crească pe cei doi copii ai lor, Kristopher (31 de ani) şi Bianca (27 de ani). Părinţii s-au împotrivit ca fiul lor să divorţeze de Gladys în 1993. Însă în cele din urmă i-au trecut cu vederea şi acest lucru. Van Damme s-a însurat, anul următor, cu Darcy Lapier, care i-a dăruit un fiu, Nicholas, de 22 de ani.

Şi el a fost crescut de părinţii starului. După ce a divorţat de Lapier, actorul s-a recăsătorit cu Gladys, după cum a fost sfătuit de Eugène şi ‘Éliana. Deşi e un “dur” al ecranului, Van Damme nu iese din cuvântul părinţilor săi. Tatăl său a fost contabil, iar mama a fost florăreasă, înainte de pensionare.

Mai multe