Elisabeta Canalis a primit de la Clooney o vila de 5,6 milioane de euro

24 ianuarie 2010 14:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Elisabeta Canalis a primit cadou de la George Clooney o vilă în Los Cabos în Mexic, în valoare de 5,6 milioane de euro, informează ziarul "L'Unione Sarda".

Pe de altă parte, tabloidul britanic "The National Enquirer" susţine că Elisabeta i-ar fi cerut lui Clooney să îi dăruiască un copil. Ziarul britanic susţine că prieteni apropiaţi ai lui Clooney au confirmat faptul că actorul american i-a promis Elisabetei că îi va îndeplini dorinţa foarte repede. Cu toate acestea, cu puţin timp în urmă el declarase că nici nu se gândeşte la o posibilă căsătorie cu italianca.

Citeşte şi:George Clooney, înnebunit după Elisabetta CanalisCu ea a mers Clooney la Globurile de Aur!Clooney şi Canalis, vacanţă de Crăciun în Florida - FOTOCreatorul de modă Roberto Cavalli, prieten apropiat al lui Clooney, pentru care Elisabeta a devenit imaginea noii colecţii de lenjerie intimă, este cel care a confirmat iubirea pasională dintre cei doi. "Sunt îndrăgostiţi, frumoşi şi pasionali iar povestea lor este de vis" a declarat Cavalli, potrivit sursei citate.

Vezi aici GALERIE FOTO INCENDIARĂ cu Elisabeta în LENJERIE INTIMĂ

Mai multe