Elisabetta Canalis l-a înşelat pe Clooney!

1 decembrie 2009 17:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Potrivit presei de scandal din peninsulă, Canalis a fost surprinsă în timp ce se giugiulea cu jucătorul Seedorf (care a fost coechipier cu fostul ei iubit, Christian Vieri, la AC Milan).

Ziarele lasă să se înţeleagă şi faptul că cei doi s-au retras într-o ca­meră, unde au făcut sex. Fo­tomodelul italian, Elisabetta Canalis, a mai flirtat re­­­cent şi cu actorul brazilian Thyago Alves, care i-a pi­cat cu tronc în timpul Fes­­tivalului de Cinema de la Veneţia.

Pa­parazzii i-au sur­prins pe cei doi "schimbând priviri înfocate". Însă în timp ce presa din întreaga lume vorbea de o criză în re­la­ţia Clooney-Canalis, cei doi au fost văzuţi, în week­end, comportându-se ca şi când ar fi încă foarte în­dră­­­gostiţi unul de altul.

Ei au participat împreună cu ma­ma lui Clooney, Nina, la pre­­zentarea ultimului film al starului, "Up in the air", la Los Angeles.

Gurile rele spun că Elisabetta şi Clooney ar fi sem­nat un contract pentru a apărea în cuplu în faţa publi­cului, mascând "orientarea sexuală ciudată" a actorului american.

Mai multe