Elle Macpherson, iubiri de 7,4 miliarde $

17 iunie 2017 21:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Are trup perfect, încă intact, ca în tinereţe, dar n-are noroc în dragoste! Au râvnit la Elle Macpherson toţi bărbaţii, însă ea a ales ca parteneri doar bogătaşi cu averea cumulată de 7,425 miliarde $ care au dezamăgit-o.

Pe parcursul carierei ei de mare succes ca fotomodel, australianca Elle Macpherson (53 de ani) a fost supranumită “Trupul”, fiindcă are măsuri ideale, 109-76-106, la înălţimea de 1,83 metri. Se spune că are cele mai frumoase şi cele mai bronzate picioare din lume, exact ca în anii ei de glorie. A adunat o avere de 95 de milioane de dolari, datorită defilărilor de pe podiumurile de modă din întreaga lume pe parcursul carierei sale strălucite care a debutat în anii 1980. Însă, deşi au suspinat după ea toţi bărbaţii de pe planetă, nu a avut noroc în iubire. Recent, ea a divorţat de soţul său, americanul Jeff Soffer (47 de ani) după numai patru ani de căsnicie. Elle ar fi renunţat la magnatul cu o avere de 5,1 de miliarde de dolari din cauza geloziei. Îl acuză că menţinea relaţii cu alte femei, sub pretextul că sunt doar “prietene”.

În 2013, când s-au căsătorit, diva susţinea că şi-a găsit în sfârşit sufletul pereche. Însă a avut ghinion şi de această dată. O mare dezamăgire a fost pentru vedetă şi magnatul Arpad Busson, om de afaceri francez în vârstă de 50 de ani, care are o avere de 1,3 miliarde de dolari. Ei au avut o relaţie din 1996 până în 2005 şi doi băieţi împreună, Flynn, de 15 ani, şi Cy, de 10 ani. Elle a trăit un coşmar cu Busson, care ar fi dependent de droguri, de alcool şi de prostituate. În plus, ar fi agresat-o fizic. După ce s-au despărţit, francezul s-a cuplat cu actriţa Uma Thurman. Fotomodelul nu a avut noroc nici în trecut. Elle a avut o relaţie cu milionarul  britanic Tim Jefferies (50 de ani), între 1993 şi 1996, care s-a dovedit tot un fiasco. Afaceristul, cu o avere de 64 de milioane de dolari, îi reproşa mereu că acordă prea mult timp carierei şi totul s-a terminat între ei. Finanţistul britanic Roger Jenkins (57 de ani), care are în conturi 385 de milioane de dolari, a fost tot o mare decepţie pentru Elle Macpherson. Ei au avut o relaţie de numai 7 luni în 2012. Vedeta i-a reproşat magnatului britanic că nu îi era fidel. În tinereţe, fotomodelul a fost marea iubire a legendarului cântăreţ Billy Joel (68 de ani), care are o avere de 180 milioane de dolari. El a compus piesele „This Night”, „And So It Goes” şi „Uptown Girl” cu gândul la ea, dar nu au rămas împreună. 

Mai multe