Ellen DeGeneres a donat un milion de porţii de mâncare unor adăposturi pentru animale

24 decembrie 2010 16:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

"Organizatorii campaniei «Halo, Purely for Pets» doresc să promoveze un stil de viaţă sănătos pentru animale, iar mâncarea bună este un element din această strategie. Ne-am pus de acord să donăm un milion de porţii de mâncare adăposturilor pentru animale. Îmi imaginez că pentru un animal dintr-un astfel de adăpost, aflat singur într-o cuşcă, o masă bună este singurul lucru bun la care se poate aştepta, înainte de a fi adoptat", a declarat Ellen DeGeneres, notează Mediafax.

Campania a fost lansată pe 30 aprilie în Statele Unite, evenimentul fiind marcat şi de Poşta americană, care a pus pe piaţă cu această ocazie un timbru special.

Pentru a dona cele un milion de porţii de hrană pentru animale, Ellen şi organizatorii campaniei "Halo, Purely for Pets" s-au asociat cu o serie de organizaţii de caritate americane.

Artistă de musicaluri, actriţă şi autoare de cărţi, Ellen DeGeneres a provocat un şoc în rândurile opiniei publice în 1997, când a anunţat că este lesbiană, în timpul unei emisiuni a celebrei Oprah Winfrey.

În prezent, Ellen DeGeneres prezintă un popular talk show de televiziune care îi poartă numele, a mai notat Mediafax.

Mai multe