Elton John a ajuns la pace cu fosta soție, după ce a scris despre ea în cartea autobiografică

15 octombrie 2020 16:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Elton John a ajuns la pace cu fosta sa soție, Renate Blauel. Ea îl dăduse în judecată și cerea 3 milioane de lire sterline despăgubire pentru că starul a scris despre ea într-o carte.

Elton John (73 de ani) a ajuns la pace cu fosta sa soție, Renate Blauel (67 de ani). În momentul în care s-au despărțit, în 1988, ei au semnat un contract care includea o clauză potrivit căreia nici unul nu avea voie să vorbească de anii în care au fost căsătoriți și despre motivul divorțului după patru ani de căsnicie. Ea s-a enervat pentru că Elton John povesteşte despre ea şi relaţia lor în mult prea sincera autobiografie a lui, ”Me!”, publicată anul trecut în luna octombrie, încălcând contractual de confidențialitate dintre ei.

Elton John, dezvăluiri cutremurătoare! A supravieţuit drogurilor: "Mă găseau pe jos, cu spasme"

Aniversarea de 70 de ani a lui Elton John, o adevărată gală cu celebrități

Ea a recunoscut că nu a supărat-o în 30 de ani

Renate a luat foc pentru că Elton îşi aminteşte, în carte, în cele mai mici amănunte ziua nunţii lor. Scrie că s-a întâmplat de Valentine's Day în 1984, în Darling Point, Sydney, când Renate a purtat la gât o inimă cu 63 de diamante primită cadou de la Elton. Mirele o ceruse în căsătorie cu doar 4 zile în urmă, într-un gest descris de el în carte drept ”nebunie curate”. L-a dat în judecată și a cerut despăgubiri uriașe, însă, recent, fosta soție a cedat. Renate a recunoscut că Elton a fost mereu demn și respectuos cu ea în ultimii 30 de ani și dispus s-o ajute. Muzicianul a explicat că ceea ce a scris în carte și a apărut în film era deja de domeniu public și că acel contract se aplică numai în chestiuni private și confidențiale. Elton John a fost însurat între 1984 şi 1988 cu Renate Blauel, de profesie inginer de sunet.

Mai multe