Elton John a înjurat un fan în timpul unui concert

3 martie 2018 15:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Elton John este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști britanici, cu o reputație profesională de neegalat. Artistul nu s-a ferit niciodată să stea cât mai aproape de admiratorii săi, nici în timpul concertelor, nici la evenimente publice, dar o mică neînțelegere l-a scos din minți și a făcut poate pentru prima dată un gest surprinzător.

În timpul unui concert din Las Vegas (Statele Unite), Elton John și-a invitat câțiva dintre fanii din primele rânduri, pe scenă, alături de el, să se strângă în jurul pianului, scrie The Independent.

La început, a părut totul cât se poate normal, dar când unul dintre admiratorii suiți pe scenă a început să se apropie mai mult de cântăreț și chiar a îndrăznit să atingă pianul și pe artist, Elton John s-a enervat și a părut că îi adresează niște cuvinte jignitoare pentru a-l face să se depărteze.

Din fericire pentru el, cuvintele nu s-au auzit în microfon, dar filmat de aproape, se poate citi destul de bine pe buzele sale ce a vrut să spună, un „F*ck off” destul de evident, care cu siguranță nu a fost bine primit de persoana în cauză, dar cu toții au fost apoi nevoiți să coboare de pe scenă.

„Gata cu venitul pe scenă în timpul melodiei «Saturday Night», a-ți făcut-o lată!”, le-a spus apoi, mai în glumă, mai în serios Elton John. Acesta nu a fost singurul incident avut în Las Vegas. Când a mai concertat aici, i s-a întâmplat să fie lovit în față.

Mai multe