Elton John, mărturii despre cumplita boala care l-a doborât

4 iunie 2017 22:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Elton John a susținut pentru prima dată un concert live după ce a contactat o bacterie periculoasă care l-a doborât. Artistul, care este o legendă a muzicii britanice, a mărturisit că a fost nevoit să-și anuleze o serie de spectacole din cauza bolii.

Elton John a urcat pentru prima dată pe scena arenei din Twickrnham (Marea Britanie) de când s-a luptat între viață și moarte cu bacteria ucigașă ce i-a pus sănătatea în pericol, precizează Daily Star. „Am fost foarte agitat, dar a fost un spectacol nemaipomenit”, a declarat celebrul căntăreț după concert.

Elton John a contactat o bacterie infecțioasă periculoasă când a mers într-un turneu în America de Sud. În timp ce se întorcea înapoi în țara natală din Santiago (Chile), artistul s-a îmbolnăvit subit. Odată ajuns în Marea Britanie, Elton a fost internat de urgență. E stat două nopți la terapie intensivă, dar în cele din urmă a fost externat. Starea sa nu este însă pe deplin îmbunătățită. În timpul recentului concert, Elton John a avut nevoie de cei doi fii ai săi, Zachery și Elijah pentru a se ține pe picioare. și-a îmbrățișat fiii chiar sub privirile a mii de spectatori.

Artistul și-a exprimat și profunda tristețe cu privire la atacul terorist din Manchester de pe 22 mai: „Vreau să aduc un omagiu celor care și-au pierdut viața. Niciun concert sau eveniment live nu va putea să-i înlocuiască pe cei dragi, dar ceea ce putem noi face este să ne adunăm cu toții. Să ne îmbrățișăm și să fim puternici.”

Mai multe