Elton John şi iubitul său îşi doresc încă un copil

2 ianuarie 2011 16:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Prieteni ai cuplului au spus că  cei doi plănuiesc să devină din nou părinţi, ceea ce s-ar putea întâmpla în 2013, scrie Mediafax.

Producătorul de film David Furnish îşi doreşte în mod special ca Zachary, primul copil al cuplului, să aibă un frate sau o soră.

"Elton şi David se bucură amândoi din plin de faptul că sunt părinţi. Simt că a fost o adevărată binecuvântare în vieţile lor", a spus un prieten al cuplului.

"David în special doreşte acum mai mulţi copii. (...) Având doi fraţi, crede că este important ca Zachary să nu fie singur la părinţi", a mai declarat acesta, adâugând că cei doi parteneri de viaţă au discutat această posibilitate.

John, în vârstă de 63 de ani, şi Furnish, în vârstă de 48 de ani, care s-au căsătorit civil în decembrie 2005, au încercat, anul trecut, să adopte un copil orfan bolnav de SIDA originar din Ucraina, însă legislaţia acestei ţări nu le-a permis acest lucru.

Astfel ei au apelat la Center for Surrogate Parenting (CSP) din Encino, California, care a aranjat naşterea primului lor copil, care a primit numele Zachary Jackson Levon Furnish-John. El s-a născut din ovulul unei femei-donator, iar o alta a fost mamă surogat.

Mai multe