Emily Ratajkowski, o mamă fericită

15 martie 2021 16:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Emily Ratajkowski zice că e o mamă fericită. Sylvester Apollo Bear, fiul ei, s-a născut în ziua de 8 martie, de ziua femeii.

Ieri, Emily Ratajkowski (29 de ani) a publicat o fotografie a soțului ei, Sebastain, împreună cu copilul lor, Sylvester Apollo Bear, spuând că este o mamă fericită. Diva a postat și o poză în care ea apare împreună cu micuțul său, care s-a bucurat de 3,5 milioane de like-uri în câteva zile. Emilia și soțul său, actorul și producătorul Sebastian Bear-McClard , sunt în al nouălea cer de fericire după ce și-au spus ”da” în februarue 2018.

Femeia cu cei mai frumoși sâni naturali e gravidă. Emily Ratajkowski și-a arătat burtica în poze nud

Emily Ratajkowski și-a etalat verigheta scumpă într-o poză nud

”Nu aș fi putut crede niciodată”

Emily Ratajkowski a avut grijă ca în ambele poze să nu arate fața copilului. Micuțul Sly e deja bine integrat în familia lui, Fericita mamă a primit numeroase flori și cadouri pe care le-a pozat și a scris alături de fotografie: ”Nu aș fi putut crede niciodată”. Căsătoria Emiliei cu Sebastian a fost o mare surpriză. Abia fuseseră văzuți împreună de câteva săptămâni. Cununia civilă a avut loc în Manhattan, New York. La cununie, ea a purtat o costumație modestă de 250 de dolari, formată din jachetă și pantaloni. Emily Ratajkowski zice că e o mamă fericită

Mai multe