Eminem îl atacă dur pe Donald Trump în noua sa melodie

20 octombrie 2016 16:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Eminem îl critică în termeni duri pe politicianul Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, într-un nou single lansat online, intitulat ”Campaign Speech” (n.red “Discurs de campanie”).

În acest single, rapperul Eminem critică mai multe situaţii şi persoane. Piesa, ce are o durată de opt minute, considerată de BBC ”un cântec rap minimalist”, conţine referiri la Trayvon Martin - un adolescent american de culoare care a fost împuşcat mortal de poliţişti caucazieni în Florida în urmă cu patru ani -, Chuck Norris, Ed Norton, Robin Thicke şi David Hasselhoff.

Versurile referitoare la Donald Trump şi susţinătorii lui sunt cele mai critice, notează BBC. ”Consideraţi-mă un om periculos/ Dar ar trebui să vă temeţi mai mult de acest candidat blestemat”, cântă Emimen într-o strofă a acestui cântec.

De asemenea, Eminem spune în ”Campaign Speech” că Donald Trump este ”a loose cannon” (”un tun incontrolabil”) - expresie din limba engleză care defineşte o persoană incontrolabilă şi imprevizibilă care provoacă pagube uriaşe propriei facţiuni sau propriului partid politic, scrie news.ro.

Miercuri, rapperul Eminem a publicat un mesaj pe contul său de Twitter în care a dezvăluit celor 20,8 milioane de fani ai săi de pe această reţea de socializare că lucrează la un nou album de studio. Tot miercuri, rapperul american a lansat ”Campaign Speech”, primul single de pe viitorul album. 

Mai multe