Emoționant! Ultima ei dorință a fost ca Ed Sheeran să-i cânte înainte să moară

16 aprilie 2017 21:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ultima dorință a Trionei Priestley (15 ani) înainte de a muri a fost să-l audă la telefon pe celebrul Ed Sheeran cum îi cântă piesa favorită, „Little Bird”. Artistul a adus un zâmbet pe buzele fetiței înainte ca ea să se stingă.

La doar 15 ani, Triona suferea de o boală aflată în fază terminală. Micuța știa că va muri, așa că ultima ei dorință a fost să-l audă pe Ed Sheeran cum cântă special pentru ea piesa ei preferată.

La scurt timp după ce visul ei s-a împlinit, inima sa a încetat să-i mai bată, dar, potrivit The Sun, familia fetiței a povestit cu durere că măcar s-a stinscu un zâmbet pe chip. Părinții Trionei au reușit să-l contacteze și să-l convingă pe cântăreț să-i îndeplinească această dorință fiicei lor prin intermediul unei campanii caritabile de pe rețelele de socializare, care a atras atenția artistului.

Fratele Trionei a spus apoi povestea ei la o emisiune televizată. „Eram eu, frații mei, părinții noștri, nașul Trionei, soția lui și personalul spitalului. Triona se afla într-un pat uriaș, acoperit cu tuburi și mașinării. Fratele meu, Colm, a ieșit din salon, dar apoi s-a întors vorbind la telefon. I-a spus: «O să te pun pe speaker», apoi l-am auzit pe Ed Sheeran. «Bună, Triona», a spus el, «am auzit că ești o mare fană». Și i-a cântat pisa «Little Bird” , nu doar vocal, ci și la chitară.”

Mai multe