Ertuğrul din «Putere și Glorie» a căzut de pe cal la filmări!

27 noiembrie 2015 18:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Engin Altan Duzyatan, cel care îl impersonează pe Ertuğul în serialul turcesc „Putere și Glorie”, a avut un mic incident la filmări. Bărbatul, care în producția televizată este chiar cel care a pus bazele Imperiului Roman, a căzut de pe cal de trei ori.

Totuși, datorită faptului că este o fire atletică, cu o condiție fizică de invidiat, Duzyatan s-a recuperat imediat, putând să revină pe platourile de filmare într-un timp foarte scurt. Despre filmări și lucrurile pe care acesta trebuie să le facă pentru a transmite ideea acelor timpuri, actorul a mărturisit că sunt dificile.

De aceeași părere a fost și Kaan Taşaner, interpretul lui Gundogdu, fratele lui Ertuğrul. Acesta a găsit experiența filmărilor obositoare, însă a mărturisit că ceea ce îl ajută să meargă înainte este pasiunea pentru actorie. Mai mult, acesta s-a declarat surprins de faptul că animalele simt energia negativă a unor personaje, pe care ajung să le arunce, pur și simplu, din șa.

La 23 de ani, Esra Bilgic a obținut un rol important în serial. În „Putere și Glorie” o joacă pe Halime, iar acesta este primul rol într-un serial pe care l-a obținut vreodată. Când a reușit să cucerească „juriul” de la audiții, tânăra a mărturisit că „este un dar din partea vieții”.

Dacă vreţi să-i vedeţi pe cei trei actori în rolurile Ertuğrul, Gundogdu şi Halime, nu rataţi serialul cu succes internaţional “Putere şi Glorie” sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 22:15, la Prima TV.

Mai multe