Eugenie Bouchard și iubitul, îmbrățișări fierbinți pe plajă - FOTO

10 septembrie 2019 18:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dacă tot iese din primele tururi la toate turneele la care participă, canadianca Eugenie Bouchard a avut timpul liber necesar pentru a se îndrăgosti. Ea s-a afișat cu noul iubit pe plajă, scenele fierbinți cu ei îmbrățișați făcând înconjurul Internetului.

Canadianca Eugenie Bouchard, una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul WTA, s-a afișat pentru prima dată alături de noul iubit. Și nu a făcut-o oriunde, ci pe o plajă din Miami, acolo unde cei doi au oferit scene pasionale celorlați colegi de ”bronz”. Iubitul canadiencei de 25 de ani care a explodat în tenisul mondial acum cinci ani, iar de atunci tot încearcă fără folos să demonstreze că e o jucătoare valoroasă, este Connor Davis, un bancher american. El este fratele unei foste jucătoare de tenis, în prezent un fotomodel de succes, Hannah Jeter.

Chiar dacă a recunoscut în urmă cu ceva vreme că se vede cu Connor, Bouchard nu ieșise nicodată împreună cu acesta în oraș, la vreo petrecere, așa cum nici el nu a stat până acum în loja ei la vreun meci de tenis. Acum, însă, totul a ieșit la iveaă mai clar decât își imagina cineva, cu săruturi fierbinți în apa oceanului, sau îmbrățișări calde pe șezlongul pe care l-au împărțit ca doi îndrăgostiți aflați la început de relație.

Prezența Eugeniei Bouchard pe plajă nu e ceva surprinzător, având în vedere că ea locuiește acum la Miami.

Nu este prima relație a canadiencei. Înn trecut, ea a mai fost combinată cu hocheistul Jordan Caron și se pare că a avut o legătură mai mult decât prietenească cu cel care a provocat-o la un pariu pe Twitter, John Goehrke. Cu acesta a ieșit de mai multe ori la meciuri de baschet, sau baseball, dar și la cină.

Mai multe