Eurovisonul i-a adus celebritatea! Conchita Wurst, vedetă la un bal de caritate de la Viena

1 iunie 2014 7:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Conchita Wurst, care a câştigat concursul cântecului european Eurovision 2014, dar şi cântăreţii Ricky Martin şi Leona Lewis vor participa la ediţia din acest an a Life Ball, un eveniment caritabil dedicat luptei împotriva SIDA, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Viena, informează austriantimes.at.

Printre invitaţii la acest bal vienez care a avut loc în capitala Austriei s-au aflat şi Courtney Love, Elton John şi Bill Clinton.

Vedeta evenimentului a fost însă travestitul cu barbă Conchita Wurst, care a încheiat show-ul - care a inclus şi o defilare de modă -, cu piesa sa "Rise like a Phoenix", câştigătoare a ediţiei din acest an a Eurovision.

Prezentarea de modă a cuprins creaţii ale unor renumite case, precum Givenchy, Lanvin, Jean Paul Gaultier şi Vivienne Westwood.

Conchita Wurst s-a pregătit să participe la cea de-a 22-a ediţie a acestui eveniment vienez înainte ca melodia ei să câştige concursul Eurovision, care a avut loc în prima parte a lunii mai la Copenhaga, în Danemarca. Dar după ce a câştigat Eurovision, organizatorii Life Ball au anunţat că piesa Conchitei Wurst va reprezenta momentul central al evenimentului vienez.

"Este un moment foarte special pentru mine şi sunt foarte fericită", a declarat, în acest context, Conchita Wurst.

Mai multe