Eva Longoria, fără chiloţi la Cannes

19 mai 2013 16:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A devenit o modă! Tot mai multe actriţe de la Hollywood vin fără chiloţi la lansarea filmelor lor. Ultima care "a comis-o" a fost Eva Longoria, eroina din "Neveste disperate", care a şocat la Cannes.

În vârstă de 38 de ani, Eva Longoria a declarat că s-a simţit umilită când a aflat că a fost surprinsă, sâmbătă, de paparazzi fără lenjerie intimă pe covorul roşu. Ea a venit la Festivalul de la Cannes într-o superbă rochie sexy de culoarea fisticului. În timp ce urca scările de la Palatul Festivalelor, pentru a participa la premiera filmului "Jimmy P. Psychotherapy Of A Plains Indian", a trebuit să-şi ridice cât mai sus poalele, pentru a nu le murdări, din cauza unei ploi abundente.

Diva a ridicat rochia cât mai sus, uitând că pe dedesubt nu avea lenjerie intimă, spre deliciul paparazzilor, care au surprins-o fără chiloţei. Incidentul s-a aflat, cu viteza fulgerului, şi s-a comentat în întreaga lume mai ceva decât cel care a dat fiori actorului austriac Christoph Waltz (56 de ani), când s-au tras focuri de armă în apropierea sa. Starul dădea un interviu, vineri, în studioul Canal +, aflat pe plajă, împreună cu actorul francez Daniel Auteuil (63 de ani), când un bărbat a tras cu un pistol. Din fericire, gloanţele erau oarbe.

Şi Zoe Felix şi-a uitat chiloţii

De altfel, Eva Longoria nu este singura actriţă fără lenjerie intimă de la Festivalul de la Cannes. Sâmbătă, mai puţin cunoscuta actriţă franceză Zoe Felix (37 de ani) a apărut şi ea fără chiloţi. La o petrecere organizată la Hotelul Cap d'Antibes, actorul Gary Dourdan a ridicat-o în braţe şi a deconspirat-o că era cu fundul gol.

Paz Vega, fără sutien

Într-o ţinută provocatoare şi-a făcut apariţia, sâmbătă, la Festivalul de la Cannes şi actriţa spaniolă Paz Vega (37 de ani). Ea a venit fără sutien şi cu un decolteu generos la premiera filmului în care joacă, "Pompei". Lungmetrajul prezintă catastrofa naturală care a făcut prăpăd în Italia, în anul 79.

Mai multe