Eva Longoria, incredibil de sexy la 46 de ani! Actrița a pozat în costum de baie pentru fani

17 iunie 2021 9:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Eva Longoria este incredibil de sexy la 46 de ani! Actrița din serialul ”Neveste Disperate”a pozat în costum de baie pentru fanii ei și le-a transmis gânduri bune. Eva Longoria și soțul ei afaceristul Jose Baston se află într-o vacanță exotică împreună cu Santiago, de 3 anișori. Longoria încearcă să recupereze concediile care i-au fost refuzate în 2020.

Eva Longoria a împlinit 46 de ani la 15 martie, însă are o siluetă care le face invidioase inclusiv pe colegele ei mai tinere. Exceptând perioada în care a fost gravidă cu micuțul Santiago, Eva Longoria nu a luat în greutate niciodată. A fost atentă la ce mănâncă și a făcut sport în fiecare zi. Ea a postat recent o fotografie din timpul vacanței exotice în care apare îmbrăcată în costum de baie și are o talie de viespe. Eva se antrenează zilnic la trambulină și le-a transmis fanilor ei că un til de viață sănătos vine la pachet cu o stare de bine și de fericire. Ea înoată în medie 30 de minute, zilnic, face saună şi merge la masaj de trei ori pe săptămână. De asemenea, e extrem de atentă la ce mănâncă. Exceptând carnea de peşte şi grătarul de pui, Longoria mănâncă mai mult fructe şi legume.

Citește și:

Eva Longoria încinge atmosfera: actrița din Neveste Disperate pozează sexy în bikini

Eva Longoria își vinde locuința din Los Angeles! Cum arată vila de 3,7 milioane $

Eva Longoria, avere de 85 de milioane $

Actriţa care are o înălţime de doar 1,57 metri şi-a început cariera în 2000. A mărturisit că oful ei cel mai mare este că nu a devenit mamă mai devreme. Are o avere de peste 85 de milioane de dolari. Longoria aşteaptă lansarea noului său film ”The Boss Baby: Family”. Este măritată cu afaceristul Jose Baston din anul 2016, după două căsnicii ratate cu Tony Parker (2007-2011) şi Tyler Christopher (2002-2004).

Mai multe