Eva Longoria, sexy pe covorul roşu la mai puţin de două luni după ce a născut

6 august 2018 14:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Eva Longoria a avut o apariţie spectaculoasă la premiera filmului „Dog Days”. La mai puţin de două luni după ce a adus pe lume un băieţel, actriţa de 43 de ani a topit deja kilogramele în exces şi arată nemaipomenit.

Eva a păşit pe covorul roşu în Century City, Los Angeles, acolo unde a avut loc premiera celui mai nou film în care joacă. Actriţa a purtat o rochie blazer, care îi ascundea perfect burtica, dar îi lăsa la vedere picioarele sexy. La fel de sexy a fost şi decolteul. Ce-i drept, Eva mai are de tras până revine la silueta silfidică, însă este pe drumul cel bun.

Actriţa n-a purtat sutien, spre încântarea celor prezenţi la eveniment, dar şi a fotografilor care au pozat-o din toate unghiurile. Eva şi-a prins părul şi a ales roşu pentru buze. Ţinuta a fost accesorizată cu o pereche de cerceii finuţi cu diamante şi bineînţeles inelul cu diamant uriaş primit de la soţul ei, Jose Baston.

Eva a avut un zâmbet larg şi s-a pozat alături de colegele din film: Nina Dobrev şi Vanessa Hudgens.

Eva şi bebeluşul ei, pe coperta Holla

Eva Longoria (43 de ani) a pozat alături de bebeluşul ei pe coperta revistei Holla. Este prima imagine cu chipul micuţului Santiago Enrique, pe care actriţa o face publică. Bebeluşul le-a topit inimile internauţilor şi asta pentru că, pe lângă faptul că este frumuşel foc, în fotografie pare că face cu mâna spre cameră.

“Iată-l! Santiago Enrique Baston salută lumea întreagă! Abia aşteptam să împărtăşesc această fotografie cu voi”, a scris Eva pe contul de Instagram, acolo unde a postat şi coperta revistei.

Eva Longoria a născut un băieţel în iunie

Actrița l-a născut pe Santiago Enrique în 19 iunie. Pentru Eva, acesta este primul copil, în timp ce soţul ei, Jose Baston (50 de ani), mai are trei copii dintr-o relaţie anterioară.

Eva l-a adus pe lume pe Santi la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, acolo unde tot mai multe celebrităţi aleg să nască.

Eva Longoria şi Jose Baston s-au căsătorit în 2016, iar ceremonia a avut loc pe o proprietate privată din Valle de Bravo, din apropierea Ciudad de Mexico. Pentru Eva este primul copil, în timp afaceristul din Mexic mai are patru copii dintr-o căsnicie anterioară.

Mai multe