Eva Mendes şi Ryan Gosling au devenit părinţi. Actriţa a născut o fetiţă

16 septembrie 2014 22:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Au ţinut sarcina secretă timp de şapte luni, iar Eva Mendes şi Ryan Gosling au ascuns şi faptul că au devenit părinţi. Actriţa de 40 de ani a născut vineri o fetiţă perfect sănătoasă, dar au dat marea veste de abia peste cinci zile, conform usmagazine.com.

După ce s-a aflat că Eva este gravidă, în iulie, actriţa a făcut tot posibilul să îşi ascundă burtica. Ea a ieşit din casă în haine largi şi s-a ascuns în spatele sacoşelor mari. În plus, vedeta nu a mai apărut la evenimente mondene din luna februarie. 

Ryan, în vârstă de 33 de ani, este cum se poate mai fericit că are o familie

"A crescut fără tată şi a spus mereu că, atunci când va avea copii, o să fie acolo pentru ei. Asta înseamnă totul pentru el", a povestit un prieten al cuplului.

Cu toate acestea, nunta nu va avea loc prea curând, pentru că Ryan nu crede că e necesar: "El nu crede că e nevoie, chiar dacă vor avea un copil. Eva, în schimb, crede că e important ca vieţilor să fie legate din toate punctele de vedere".

Eva şi Ryan s-au cunoscut în 2011 şi au apărut împreună în filmul "The Place Beyond the Pines", în care joacă rolul unor foşti iubiţi.

Mai multe