EXCLUSIV Jackie Chan a stat de vorbă cu Click!: "Am fost la un pas de moarte!"

9 septembrie 2014 21:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

V-aţi gândit vreo clipă că neînfricatul Jackie Chan (60 de ani) se teme de ceva­? Ei bine, maestrul filmelor cu arte marţiale face toate cascadoriile din filmele sale şi, nu de puţine ori, a fost la un pas de o tragedie.

“Eu fac toate cascadoriile. Nu mă tem de cele dificile, tocmai pentru că acestea implică mai multă concentrare. Cele simple mă sperie. De exemplu, într-un film (n.r “Armour of God” apărut în 1986 şi filmat în fosta Iugoslavie) am sărit de pe zidul unui castel într-un copac. Am căzut şi mi-am spart capul. Am fost la un pas de moarte atunci”, a declarat pentru Click! îndrăgitul actor, care va sosi joi în Capitală pentru a deschide festivalul “Zilelor Filmului Chinezesc”.

Jackie va sta doar şase ore în Bucureşti şi spune că şi-ar dori să viziteze Mamaia şi Castelul Dracula. “Mi-aş dori să mai vin în România şi să pot sta mai mult. Poate chiar să filmez aici”, a mai spus Jackie.

Nu ştim când ar mai avea timp să filmeze şi pe plaiurile noastre, mai ales că are o serie de proiecte pe lista de aşteptare. “În prezent, filmez noul meu film “Skiptrace” cu Fan Bing Bing şi Johnny Knoxville. Anul viitor s-ar putea să fac “Karate Kid 2”. Există cel puţin şase proiecte care mă aşteaptă,  dar, îmi pare rău, sunt confidenţiale”, a conchis actorul. 

Mai multe