Familia Kardashian se mărește! Doi bărbați celebri ”revendică” acest copil

23 septembrie 2017 16:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Popsugar.com scrie că cea mai mică dintre surorile Kardashian, Kylie Jenner, este însărcinată pentru prima oară. Știrea a fost confirmată și de sursele celor de la publicația TMZ și People.

În vârstă de 20 de ani, Kylie Jenner o să dea naștere primului ei copil în luna februarie. Iubitul vedetei, rapperul american Travis Scott, cu cinci ani mai mare decat ea, pare a fi tatăl fetitei. Spunem pare, pentru că fostul ei iubit, cântărețul Tyga, a ”revendicat” acest copil nenăscut.  

Greu de stabilit, de vreme ce Kyle și Travis sunt împreună din luna aprilie, după ce vedeta a avut o relație de lungă durată cu Tyga. Ultima piesă a lui Travis se intitulează „The Butterfly Effect“ și a fost lansată în mai, după ce cei doi au început să se întâlnească. Kylie Jenner și iubitul ei actual și-au și făcut tatuaje asemănătoare la începutul verii, în formă de fluture, pentru a celebra relația lor.

De asemenea, Kim Kardashian, sora mai mare a lui Kylie, urmează să devină părinte pentru a treia oară, prin intermediul unei mame surogat.

Mai multe