Fanii Barcelonei, în delir: Miss Bumbum s-a "culcat" cu Pique!

18 mai 2016 13:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Brazilianca Suzy Cortez, recunoscută pentru titlul de Miss Bumbum câştigat în 2015, a băgat din nou zâzanie în vestiarul Barcelonei. În urmă cu o lună, sud-americanca a făcut-o geloasă pe iubita lui Messi, Antonella Roccuzzo, cu câteva poze incendiare trimise starului Barcelonei.

Acum, Suzy Cortez şi-a găsit o altă ţintă din lotul echipei iberice. Este vorba despre fundaşul Gerard Pique, partenerul de viaţă al cântăreţei columbiene Shakira.

Totul a pornit de la o promisiune făcută de Suzy, care a declarat că va poza complet dezbrăcată în cazul în care Barcelona va câştiga titlul de campioană în Spania. Cum catalanii au cucerit trofeul la finalul săptămânii trecute, Miss Bumbum a trecut la treabă.

Astfel, Suzy Cortez a postat pe Instagram o fotografie nud, având grijă să-şi acopere părţile intime cu un mesaj de felicitare pentru a evita cenzura reţelei de socializare. Totuşi, fotografia originală a apărut pe internet.

Mai mult, în aşternutul în care s-a întins Suzy se poate vedea şi numele lui Pique, alături de o siglă a Barcelonei. Rămâne de văzut care va fi reacţia Shakirei.

Mai multe