Fanii lui Justin Bieber au fost uimiți de cum arată mama artistului la 43 de ani

19 martie 2019 17:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Justin Bieber și-a scos mama și soția în parc, iar fanii lui au fost uimiți de cât de tânără și cât de bine arată cea care i-a dat viață artistului. Justin Bieber are o relație foarte bună cu mama lui pe care o ia la toate evenimentele mondene la care este invitat, dar și la decernarea premiilor.

Cei trei s-au plimbat prin parc alături de micul patruped și s-au bucurat de o zi petrecută în familie, în formulă completă, dat fiind faptul că Justin Bieber și Hailey Baldwin au devenit soț și soție.

Pattie Mallette (43 de ani), mama lui Justin Bieber, a atras toate privirile doarece pare că nu îmbătrânește absolut deloc si se menține în formă.

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit

Justin Bieber este foarte fericit alături de soția lui cu care formează un cuplu de mai mult timp. Artistul a publicat în urmă cu ceva timp un mesaj despre cum se simte el în postura de bărbat căsătorit, lucru care i-a emoționat pe fani.

"Prima Zi a Recunoștinței ca bărbat căsătorit. Prima dată când familiile noastre s-au reunit. Relațiile sunt grele și dragostea nu este întotdeauna ușoară, dar îi mulțumesc lui Iisus pentru că mi-a arătat cum!", a scris Justin Bieber pe Instagram.

Mai multe