Fără sutien și chiloței, dar într-o rochie de prințesă pe covorul roșu de la Cannes

9 mai 2018 14:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O prezență constantă pe covorul roșu al evenimentelor cu ștaif din Europa, solista Tallia Storm a atras toate privirile la Cannes, cu rochia ei de prințesă, albă, cu câteva detalii florale așezate strategic în dreptul sânilor.

Tallia Storm (19 ani) a ales o rochie de bal pentru proiecția care a deschis Festivalul de Film de la Cannes. Diafană, cu un zâmbet fermecător pe chip, cântăreața de origine scoțiană a renuțat complet la lenjeria intimă pentru această apariție sexy.

Dacă pentru zona bustului, detaliile florale au protejat-o de obiectivele iscoditoare ale fotografilor, lipsa chiloțeilor a lăsat-o fără apărare când a trebuit să urce scările și și-a strâns trena pentru a nu se împiedica. Spectatorii au avut ocazia să-i admire posteriorul în toată splendoarea lui.

Festivalul de Film de la Cannes a debutat marți seară, 8 mai, cu o gală care a avut loc la Teatrul Lumière, cu proiecţia unui fragment din „Pierrot le fou”, de Jean-Luc Godard, film care a inspirat şi afişul acestei ediţii.

Maestrul de ceremonii a fost actorul Edouard Baer, acompaniat la pian de Gérard Daguerre.

Martin Scorsese şi Cate Blanchett au anunţat deschiderea oficială a celei de-a 71-a ediţii a festivalului. Primul film din competiţie, „Todos Lo Saben/ Everybody Knows” al iranianului Asghar Farhadi, a fost proiectat în cadrul ceremoniei de deschidere, în prezenţa regizorului şi a actorilor Penélope Cruz, Javier Bardem şi  Ricardo Darín.

Mai multe