Fashionista Katie Holmes, de nerecunoscut pe stradă, într-o ținută neglijentă

21 noiembrie 2021 9:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Când eşti o mare vedetă, toată lumea e cu ochii pe tine! Asta a făcut ca actriţa Katie Holmes să șocheze când a fost văzută cu geanta ponosită şi cu adidaşi scâlciaţi, pe stradă.

Actriţa şi regizoarea Katie Holmes (42 de ani) a avut de înfruntat numai răutăţi de la cei care au observat în ce hal a apărut, recent, pe străzile din New York: cu adidaşii murdari, pătați, și cu geanta care avea avea.

”Ţi s-a stricat maşina de spălat?”, i-au strigat unii, răutăcioşi, pe reţelele sociale, unde au fost redistribuite pozele. Când ai un statut de vedetă, oamenii sunt mai exigenţi. De aceea, Katie Holmes a fost subiect de râs pentru multă lume. 

Actriţa era la cumpărături şi nu a mai avut grijă la ţinută. Se afla într-o pauză de la turnarea pentru noul său film intitulat ”Rare Objects”. Katie este actriţă, regizoare, scenaristă şi producătoare pentru acest proiect. Filmul este o adaptare a romanului omonim scris de Kathleen Tessaro în anul 2016. Katie Holmes s-a dedicat fiicei sale, Suri, de 15 ani, rezultată din căsătoria cu Tom Cruise (59 de ani), după ce a avut numai eşecuri în amor. 

Holmes a fost căsătorită cu Tom Cruise între 2006 şi 2012. Chiar dacă tatăl ei nu a mai văzut-o de 9 ani pe Suri, el zice că niciodată nu a abandonat-o. Katie, care are o avere de 25 milioane de dolari, primeşte pentru fiica sa 50.000 de dolari pe lună, pensie alimentară, de la Tom Cruise.

Mai multe