Fata de 13 ani a lui R. Kelly vrea să se facă băiat. Reacţia rapperului

25 iunie 2014 18:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jaya, în vârstă de 13 ani, are de gând să-şi facă o schimbare de sex şi să devină băiat. Rapperul R. Kelly era să facă infarct când a auzit ce-şi doreşte mezina lui!

Jaya Kelly, care preferă să i se spună Jay, a mărturisit recent că vrea să devină băiat. Rapperul R. Kelly (47 de ani) a văzut roşu în faţa ochilor când a aflat că fiica cea mică vrea să-şi facă operaţie de schimbare de sex la 13 ani.

Deşi rapperul nu este de acord, fata spune că are sprijinul mamei ei, Andrea Kelly. „Mama mi-a spus: «Puiule, tu ştii că te iubesc şi te voi iubi mereu indiferent de ce vei face»", a scris adolescenta pe pagina ei de Internet.

Tânăra s-a mai confesat că vrea să facă operaţia pentru a-şi completa transformarea.

„Ştiu că sunt băiat. Vreau să fiu operată pentru a putea urma tratamentul care mă va ajuta să devin ceea ce sunt cu adevărat”, a mai spus Jaya. Rapperul, care are în conturi 150 de milioane $, o va susţine financiar în continuare şi speră că va accepta cândva decizia fetei.

Fiica lui Cher şi-a schimbat sexul

Cher (68 de ani) trece de 5 ani prin acelaşi şoc ca şi R. Kelly. În 2009, fiica ei Chastity a început tratamentul hormonal în vederea schimbării sexului. Acum, la 45 de ani, o cheamă Chaz Bono şi se pregăteşte de însurătoare cu iubitul lui, travestitul australian Shane Jenek, de 33 de ani. Anul trecut a încasat 64.000 de dolari de la celebra mamă pentru că a reuşit să slăbească 32 de kilograme.

Mai multe