Fata lui Alec Baldwin, prima reacție după crima accidentală de la filmări. Nenorocirea afectează grav familia starului!

26 octombrie 2021 13:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fiica cea mare a lui Alec Baldwin, Ireland, i-a luat apărarea tatălui său: ”A fost un accident, tata nu e criminal”. Nenorocirea afectează grav familia starului!

Ireland, fiica cea mare a lui Alec Baldwin (63 de ani), îl apără cu dinții pe tatăl său, spunând cu tărie: ”A fost un accident, tata nu e criminal”. Actorul este susținut de familia sa după ce a făcut o crimă la turnarea westernului ”Rust”, joi, 21 octombrie, pe un platou de filmare din New Mexico, SUA. Actorul, cu averea de 60 de milioane de dolari, a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, de 42 de ani, și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, de 48 de ani. Nenorocirea s-a întâmplat, când acesta exersa mişcarea de scoatere a unui pistol Colt de epocă din toc şi a îndreptat apoi arma spre camera de filmat, moment în care s-a produs descărcarea glonțului. Baldwin nu a știut că în armă era glonțul adevărat.

FOTO Fiica fotomodel a lui Alec Baldwin face furori pe internet! A pozat în costum de baie

Alec Baldwin are cinci copii până în șapte ani. E haos la el acasă

Baldwin l-a parodiat pe Trump

Fotomodelul, în vârstă de 26 de ani, s-a luat de prezentatoarea și comentatoarea politică Candace Owens (32 de ani), care l-a atacat pe Alec Baldwin, spunând că ceea ce s-a întâmplat a fost o ”dreptate” care s-a făcut, fiindcă actorul l-a batjocorit pe Donald Trump. Asta pentru că Baldwin a jucat rolul lui Donald Trump în emisiunea umoristică ”Saturday Night Live”, parodiindu-l pe fostul președinte american. ”Ești ce mai dezgustătoare ființă umană”, a scris Ireland la adresa lui Candace Owens pe o rețea socială. Fiica cea mare a lui Alec Baldwin, Ireland, i-a luat apărarea tatălui său: ”A fost un accident, tata nu e criminal”.

Mai multe