«Fata» lui Cher, ce bărbat cu muşchi!

10 iunie 2014 14:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fata-bărbat a celebrei cântăreţe Cher e de nerecunoscut! Chaz Bono s-a umplut de muşchi pentru  nunta cu iubita lui, travestitul australian Shane Jenek.

Chaz Bono s-a transformat într-un pachet de muşchi, după ce a înhăţat „premiul" de 64.000 $ de la mama sa. A reuşit să slăbească peste 30 de kilograme şi arată mai bine ca niciodată. În vârstă de 45 de ani, Chaz a decis că-i vremea să se aşeze şi el la casa lui.

Fiica celebrei cântăreţe Cher şi a lui Sonny Bono, a devenit bărbat în 2009 şi plănuieşte să se însoare cu iubita sa, cântăreţa Courtney Act. Chaz s-a îndrăgostit la prima vedere, deşi ştia că e travestitul Shane Jenek, de 33 de ani.

În 1998, alături de mama sa, Cher, înainte de a începe tratamentul hormonal

A cerut-o de nevastă chiar pe platourile de filmare ale unui realityshow. Potrivit unor surse citate de „National Enquirer", Chaz se teme ca viitoarea soţie să nu-l părăsească înainte de nuntă, aşa cum a făcut fosta iubită, Jennifer Elia, după ce a aflat că s-a făcut bărbat.

Chaz Bono şi Courtney Act plănuiesc o nuntă restrânsă, care va avea loc anul viitor. S-au cunoscut în timpul filmărilor pentru realityshow-ul "RuPaul's Drag Race", unde el era jurat, ea concurentă. Vestea a înfuriat-o, însă, pe celebra sa mamă, Cher. Când în sfârşit acceptase schimbarea de sex a fiicei sale Chastity, acum se confruntă cu o altă belea.

Chaz Bono şi Courtney Act se pregătesc de nuntă

Mai multe