Fata lui Chris de Burgh a pozat goală

12 septembrie 2012 14:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebrul cântăreţ Chris de Burgh, un tată fericit. Fiica lui, fotomodelul Rosanna Davison (28 de ani) este frumoasă şi deşteaptă. Ea a fost solicitată de Hugh Hefner să pozeze pentru ediţia germană a revistei "Playboy".

"Vă voi arăta minunea mea", cânta Chris de Burgh (63 de ani) într-o piesă dedicată fiicei lui, Rosanna, în 1984, cu prilejul naşterii ei. Astăzi, fata a crescut, este licenţiată în istoria artei, sociologie şi management şi şi-a împlinit visul de a poza pentru ediţia din octombrie a revistei "Playboy". Celebrul său tată este foarte mândru de Rosanna. "Ea este şi a rămas micuţa mea Rosie. Am obţinut-o atât de greu. Soţia mea a pierdut multe sarcini. Apoi a avut o sarcină extrauterină şi o operaţie de urgenţă i-a salvat viaţa", a povestit cântăreţul într-un interviu acordat ziarului "Bild".

Rosanna a dezvăluit că va începe în curând un studiu în ştiinţe nutriţionale. "Am nevoie de o pregătire solidă pentru vremea când oamenii nu vor mai vrea să se uite la pozele mele", a spus fiica starului, care a cucerit titlul de Miss World în 2003. Rosanna a dezvăluit că, la început, i-a fost greu să pozeze goală, dar până la urmă experienţa i-a plăcut. Iubitul ei, Wes, şi familia au susţinut-o în hotărârea de a apărea în "Playboy".

Celebru pentru «Lady in Red»

Chris de Burgh, pe numele adevărat Christopher John Davison, este un cântăreţ irlandez a cărui cea mai populară piesă este "Lady in Red", din 1986. Cântecele lui "Don't Pay The Ferryman" , "High on Emotion" şi "Missing You" sunt de asemenea foarte cunoscute în Europa, Canada şi America de Sud. În 2010, De Burgh a cântat în România.

Mai multe