Fata lui Michael: «Vreau să mă crească Diana Ross!»

29 iunie 2013 13:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Încă e în spital. La aproape o lună după ce a încercat să se sinucidă, Paris Jackson, în vârstă de 15 ani, a declarat că vrea să trăiască împreună cu naşa ei, celebra cântăreaţă Diana Ross, de 69 de ani.

În noaptea de 5 iunie, Paris, fiica celebrului Michael Jackson, a fost luată cu ambulanţa din casa bunicii după ce şi-a tăiat venele cu un cuţit de bucătărie şi a luat o supradoză de calmante. În prezent, ea se reface la clinica UCLA Medical Centre din Los Angeles. Potrivit unei surse apropiate, Paris a declarat că vrea să trăiască, numai că nu mai suportă să rămână în casa bunicii, Katherine Jackson, de 83 de ani.

"Mă sufoc acolo", a spus fiica lui Michael. "Îmi lipseşte mult tata şi uneori mi se pare că nu pot vorbi nimănui despre ceea ce simt. Vreau să mă duc la Diana, care a fost una dintre cele mai apropiate prietene ale lui", a adăugat Paris.

Adolescenta nu mai îndura regulile stricte impuse de bunică, tentativa de sinucidere fiind o modalitate de protest împotriva acestora. Diana Ross s-a interesat şi ea de soarta fetei.

Autorităţile au consimţit însă că bunica şi vărul TJ Jackson îşi fac datoria în calitate de tutori ai copiilor, după încercarea de sinucidere a adolescentei. Dacă Paris vrea la Diana Ross, ar putea să izbucnească o bătălie pentru custodia lor cu aceştia şi cu mama biologică a fetei şi a lui Prince, Debbie Rowe (54 de ani).

Patru ani de la dispariţia lui Michael Jackson

Născut la 29 august 1958, cântăreţul Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009, în vârstă de numai 50 de ani. Supranumit "Regele muzicii pop" şi recunoscut cel mai de succes interpret din toate timpurile, megastarul şi-a exprimat dorinţa ca Diana Ross să aibă grijă de cei 3 copii ai lui, Paris, Prince (16 ani) şi Blanket (11 ani), după moartea mamei lui, Katherine.

Mai multe