Femeia cu barbă de la Eurovision a defilat cu ”sânii” la vedere pe covorul roșu

1 aprilie 2019 12:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Conchita Wurst, în vârstă de 30 de ani, a șocat din nou! Cântărețul austriac pe numele lui real Tom Neuwirth a fost prezent la Gala Golden Camera Awards, din Berlin, Germania, care a avut loc sâmbătă. Travestitul care s-a ras în cap la începutul lunii martie a defilat pe covorul roșu îmbrăcat cu un corset negru, pantaloni mulați, cizme cu tocuri și cu pieptul la vedere. Wurst a câștigat Eurovision în 2014 cu piesa ”Rise Like a Phoenix”.

Femeia cu barbă de la Eurovision, după cum este supranumit Conchita Wurst, a șocat din nou cu o apariție excentrică la Gala Golden Camera Awards, din Berlin, Germania. El/ea a defilat cu ”sânii” la vedere pe covorul roșu. Artistul austriac în vârstă de 30 de ani a declarat încă din 2017, că și-a înregistrat imaginea de ”femeie cu barbă” pentru a nu îi fi furată de marile case de modă și că imaginea ”reprezintă un alter ego” artistic. Wursta a purtat un corset de piele, pantaloni negri mulați și cizme cu tocuri cui.

Mulți au fost frapați de faptul că nu și-a mai mascat pieptul, dezvăluindu-și integral toracele neepilat. La această ținută neobișnuită, Conchita a purtat și niște mănuși înalte care îi acopereau antebrațele. La eveniment au mai participat Jessica Chastain, trupa Westlife și Katie Melua. Melodia cu care a venit Wurst a fost ”Hit Me”, în videoclipul căreia apare cu părul alb și barba vopsită cu apă oxigenată. Conchita Wurst a dezvăluit în urmă cu câțiva ani că a fost diagnosticat cu HIV și că ține în frâu boala cu medicamente antiretrovirale.

Mai multe