Femeia cu cei mai frumoși sâni naturali e gravidă. Emily Ratajkowski și-a arătat burtica în poze nud

27 octombrie 2020 16:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Supermodelul și actrița Emily Ratajkowski a anunțat că va avea primul copil. Deja a început să i se vadă burtica.

Emily Ratajkowski (29 de ani) va avea primul copil. Cei care au întâlnit-o recent la plimbare în New York au observat că deja i se vede burtica. Vedeta este fericită că va deveni mamă. Ea este căsătorită din februarie 2018 cu actorul și producătorul Sebastian Bear-McClard.

A fost o mare surpriză la vremea respectivă, fiindcă abia fuseseră văzuți împreună de câteva săptămâni. Cununia civilă a avut loc în Manhattan, New York. La cununie, ea a purtat o costumație modestă de 250 de dolari, formată din jachetă și pantaloni.

FOTO Emily Ratajkowski face orice pentru un bronz uniform! A renunțat pe plajă la costumul de baie

Femeia cu cei mai frumoși sâni din lume a avut cel mai urât decolteu de la Oscar 2019

Emily Ratajkowski pregătește o carte

Vestea că Emily Ratajkowski este însărcinată a apărut la puține zile după ce s-a aflat despre noul ei proiect legat de lumea modei pe care o cunoaște foarte bine. Diva pregătește publicarea unei cărți numită ”My body”. Însă lansarea acesteia s-ar putea lăsa așteptată până în 2022. Aparițiile actriţei din “Gone Girl” au fost dintotdeauna sexy. Considerată vedeta cu cei mai frumoşi sâni de la Hollywood, Emily și-a creat o adevărată reputație prin pictorialele incendiare pe care le-a publicat pe diverse rețele de socializare, dar şi prin apariţiile pe covorul roşu. Atunci când nu-şi arăta fundul, sau picioarele interminabile miza pe sânii ei perfecţi şi tot aşa. Asta spre încântarea fotografilor şi a fanilor. Acum va trebui să ia o pauză de la aparițiile provocatoare pentru că a anunțat că va avea primul copil.

Mai multe