Femeile din clanul Kardashian au concurenţă serioasă! Demi Rose le eclipsează

21 noiembrie 2017 14:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Demi Rose (22 ani) este o britanică care a devenit cunocută după ce a avut o aventură cu rapperul Tyga şi a fost surpinsă de câteva ori alături de Drake, fostul iubit al Rihannei. Tânără îşi etalează formele în ţinunte foarte provocatoare pentru că Mama Natură nu a fost deloc zgârcită cu atibutele pe care i le-a acordat. Demi Rose emană sex-appeal şi este urmărită de peste 5,3 milioane de fanipe reţelele de socializare.

Demi este foarte mândră de formele sale şi profită de orice ocazie pentru a le etala în rochii mini sau în ţinunte elegante. Este nelipsită de la evenimentele mondene, iar fotoreporterii sunt întotdeaună atenţi la apariţiile sale. Luni seară, 20 noiembrie, Demi Rose a ieşit în oraş în două locuri diferite şi a purtat ţinute distincte, ambele remarcându-se prin croiul îndrăzneţ, potrivit thesun.co.uk. Prima dată, Demi şi-a făcut apariţia la lansarea unei colecţii vestimentare. Pentru acest eveniment a purtat o rochie din mătase, mulată pe corp, care nu acoperea prea multe, având un decolteu foarte adânc. Rochiei albe a asortat o pereche de pantofi crem cu un toc considerabil, iar buzele voluptoase au fost scoase în evidenţă pin alegerea unui ruj de culoarea piersicii.

După lansare, Demi s-a îndreptat către un restaurant alături de câteva prietene. Pentru cel de-al doilea eveniment, Demi a optat pentru o rochie aurie, mini, mult mai provocatoare decât prima. Cu siguranţă i-a fost destul de frig, căci nu a avut o jachetă la îndemână. Pantofii crem au fost înlocuiţi cu unii roşii, cu un toc de peste 7cm. A încercat să coboare din taxiul care a adus-o la restaurant păstrând un aer elegant şi ferindu-se să ofere o privelişte nedorită. S-a bucurat de atenţia fotoreporterilor şi a petrecut destul de mult timp pozând pentru aceştia ca şi cum s-ar fi realizar chiar în faţa restaurantului un adevărat pictorial.

Demi îşi expune adesea posteriorul de invidiat şi, recent, a ţinut să îi mulţumească public lui Kim Kardashian pentru faptul că a contribuit decisv la readucerea femeilor cu forme pe copertele revistelor de modă.

Mai multe