Fetelor, fugiţi! David Hasselhoff şi-a scos pieptul păros la plimbare prin parcare

24 ianuarie 2018 12:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Îl mai ţineţi minte pe şeful salvamarilor din serialul Baywatch, Mitch Buchannon? Deşi a ajuns la 65 de ani, David Hasselhoff este neschimbat. Recent, a fost surprins de paparazzi cu cămaşa desfăcută, într-o parcare din Los Angeles, împreună cu iubita lui, Hayley Roberts, de 37 de ani.

David Hasselhoff a reuşit să strângă de-a lungul carierei lui o avere de peste 110 milioane de dolari. A fost idolul unei generaţii între 1989 şi 2000 datorită rolului din Baywatch şi, înainte de a-l interpreta pe Mitch Buchannon, Hoff a fost idolul copiilor între 1982 şi 1986 în serialul „Knight Rider” când l-a interpretat pe milionarul Michael Knight care avea o „maşină fermecată”.

Recent Hoff a fost surprins într-o formă fizică incredibilă în Los Angeles, după ce a luat prânzul cu soţia lui Hayley Roberts, de 37 de ani. Înfierbântat de caniculă, actorul de 65 de ani şi-a desfăcut toţi nasturii de la cămaşă şi şi-a arătat pectoralii acoperiţi de un strat generos de păr. Nici când fotografii au venit aproape de el pentru a surprinde cadre mai bune, Hoff nu s-a simţit ruşinat. Până la urmă de ce te-ai ruşina când nu ai burtă şi arăţi la fel de bine ca acum 20 de ani? În ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, Hayley şi Hoff se iubesc la nebunie. S-au cunoscut în 2011, când blonda i-a cerut un autograf, după filmările emisiunii „Britania Are Talent” şi a fost iubire la prima vedere.

Deşi nu sunt căsătoriţi încă, fericitul eveniment este pe cale să se întâmple. În mai 2016 Hoff a cerut-o de soţie pe Hayley. „Am fost amândoi profund emoţionaţi. Am izbucnit în lacrimi, pentru că nu mă aşteptam să facă asta”, a declarat Hayley într-un interviu acordat revistei „Hello!”. „Nu te căsătoreşti pentru că vrei să trăieşti cu cineva toată viaţa, te căsătoreşti pentru că nu poţi mai trăi fără cineva”, a declarat David. Hoff a mai fost căsătorit cu Pamela Bach. Din căsnicia lor, au rezultat două fiice Taylor, 27 de ani şi Hayley, de 25 de ani. A mai avut un mariaj eşuat cu actriţa Catherine Hickland, colega lui din serialul Kinght Rider.

Mai multe