Fetelor, vi se vede chiar tot!

13 noiembrie 2017 20:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fac orice numai să fie în centrul atenţiei! Rita Ora a venit cu chiloţii la vedere la MTV Europe Music Awards. Ana Braga a ieşit pe stradă în rochie transparentă. Amber Turner şi-a arătat părţile intime.

Cunoscută pentru nonconformisul ei, dar şi pentru hit-uri cum ar fi “RIP” şi “How we do party”, cântăreaţa britanică Rita Ora (26 de ani) a şocat publicul la gala premiilor MTV Europe Music Awards, care a avut loc duminică la Londra. În calitate de gazdă, ea a păşit pe covorul roşu îmbrăcată într-un halat alb care îi lăsa chiloţii albi la vedere.

Pe cap a avut un prosop tot de culoare albă, ca şi când atunci ar fi ieşit din baie. Cu toate acestea, la gât a purtat un colier foarte scump şi pantofi cu toc. Ea a glumit că s-a prezentat în ţinuta caraghioasă fiindcă nu a avut timp să-şi pregătească ceva mai ca lumea! Numai că s-a ales cu destule critici. Însă bărbaţii care o adoră au fost încântaţi de ţinuta sexy a divei care are o avere de 16 milioane de dolari. Fotomodelului brazilian Ana Braga (35 de ani) îi place de asemenea să iasă în evidenţă cu orice preţ.

Ea a întors toate capetele apărând pe stradă, recent, în Los Angeles, îmbrăcată într-o rochie transparentă mov, fără sutien, cu sânii la vedere, şi o geacă albastră. Actriţa britanică Amber Turner (24 de ani), cunoscută pentru apariţiile din reality show-uri şi pentru rolul şi din serialul “Towie”, a fost însă şi mai îndrăzneaţă. Ea a apărut fără chiloţi, sâmbătă, într-un club din Essex, la aniversarea prietenei ei, Sophie Kasaei (28 de ani), vedetă de reality show. Blonda sexy a purtat o rochie albastră foarte mulată pe corp, cu spărtură adâncă pe picior, care îi lăsa la iveală părţile intime.

Mai multe