Fiica lui Alec Baldwin face furori pe internet! Modelul s-a fotografiat în cea mai provocatoare lenjerie intimă

16 octombrie 2020 10:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ireland Baldwin, în vârstă de 24 de ani, fiica actorului Alec Baldwin și a lui Kim Basinger este deja un nume cunoscut în industria modei, bifând o serie de colaborări importante. Ireland se mândrește cu formele pe care le-a primit cu generozitate de la Mama Natură și nu ratează nici o ocazie de a le etala pe stradă, la plajă, sau pe pagina personală de Instagram.

Tânără ajunsă la 24 de ani face furori pe rețelele de socializare datorită frumuseții pe care a moștenit-o de la mama sa și a trupului tonifiat. Dezinvoltura cu care pozează pentru cei mai bine de 500.000 de prieteni virtuali îi aduce complimente din partea admiratorilor.

Nici de această dată, Ireland nu a fost mai prejos și a scos din dressing cea mai provocatoare lenjerie intimă pentru a poza sexy în bucătărie. Cadrele obținute au fost apreciate de mii de internauți.

Îmbrăcată în lenjerie minusculă, de culoare roșie, care a lăsat la vedere numeroasele tatuaje, Ireland Baldwin s-a fotografiat provocator în bucătărie. Nu este prima dată când tânăra renunță la haine, ea obișnuind să se afișeze adesea în vestimentații sumare. 

Alec Baldwin, tatăl a șase copii

Alec Baldwin a devenit tată pentru a șasea oară anul acesta, cea de-a doua soție a actorului a născut vara aceasta. Alec și Hilaria mai au patru copii: Carmen Gabriela, de 6 ani, Rafael Thomas, de 4 ani, Leonardo Angel, de 3 ani și Romeo Alejandro David, de 2 ani. Actorul mai are o fiică din relația cu Kim Basinger, pe nume Ireland, care cochetează cu lumea modei. 

Mai multe