Fiica lui Alec Baldwin, în fundul gol pe internet! Mii de fani au rămas cu gura căscată FOTO

3 august 2015 11:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

E faimoasă pentru picioarele lungi, silueta suplă, dar şi pentru că a fost iubita cântăreţei Angel Haze (24 de ani). Ireland Baldwin are o înălţime 1.88 şi doar 19 ani, dar pozează fără inhibiţii în lenjerie intimă.

Fiica lui Alec Baldwin (57 de ani) nu este o fată tocmai cuminte. Focoasa brunetă şi-a înnebunit toţi admiratorii, după ce a publicat imagini cu ea în lenjerie intimă, pe o reţea de socializare. Ireland şi-a etelat formele apetisante într-o pereche de tanga portocalii. Nu e de mirare că fotografia a strâns peste 3.000 de aprecieri în doar o oră de la publicare, potrivit Daily Mail.

A suferit enorm după fosta iubită

Ea este cea mai mare fată a lui Alec Baldwin şi cochetează cu modelingul de ceva vreme. Ireland a fost recent în New York şi a petrecut timp alături de tatăl, de mama ei vitregă, Hilaria Baldwin, şi de cei doi copii ai lor: Carmen (1 an) şi Rafael, care are doar o lună. Mama lui Ireland este celebra actriţă Kim Basinger (51 de ani).

Modelul a avut un an dificil, după despărţirea de iubita ei Angel Haze, s-a internat într-o clinică pentru a se recupera, pe motiv că a suferit traume emoţionale, în luna aprilie. A stat internată trei săptămâni, dar a continuat tratamentul de acasă.

Mai multe