Fiica lui Annette Bening s-a făcut băiat

2 decembrie 2019 18:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

„Sunt foarte mândră de el!” Spune Annette Bening despre fiul său transsexual Stephen Ira. Prima oară, când a aflat că vrea să-şi schimbe sexul, a fost foarte supărată. Între timp, s-a împăcat cu ideea.

Annette Bening (61 de ani) a vorbit deschis, recent, într-un interviu, despre fiul ei transsexual Stephen Ira, de 27 de ani. “Reuşeşte să treacă prin procesul de schimbare a sexului într-un mare stil şi cu mare inteligenţă”, a spus vedeta. Stephen Ira a fost fiica cea mare a acesteia, numită Kathlyn, pe care o are din căsnicia de aproape 30 de ani cu Warren Beatty (82 de ani). Părinţii săi celebri au aflat în 2010 că vrea să-şi schimbe sexul şi s-au şocat. Multă vreme au încercat să o facă să-şi schimbe această decizie. Dar nu au avut ce să-i facă. După un îndelung tratament hormonal, Kathlyn a devenit Stephen Ira şi vrea să-şi facă şi operaţia finală de shimbare a sexului. “E revoluţionar, un geniu, eroul meu”, a spus şi Warren  despre fiul transsexual care e scriitor. Cu o avere comună de 118 milioane $, Annette Bening şi Warren Beatty mai au 3 copii, Benjamin, de 25 de ani, Isabel, de 22 de ani, şi Ella, de 19 ani.

Şi fiica Angelinei Jolie îşi schimbă sexul

Shiloh Jolie-Pitt (13 ani), primul copil biologic al Angelinei Jolie (44 de ani) şi al lui Brad Pitt (55 de ani), s-ar afla de asemenea sub un tratament de schimbare de sex. Ar finanţa transformarea fiicei în băiat chiar mama sa. Actriţa nu a confirmat nimic oficial. Shiloh ar fi început în luna aprilie tratamentul hormonal de schimbare a sexului. Operaţia de schimbare de sex va putea fi posibilă doar când va împlini 21 de ani. 

Mai multe