Fiica lui Beyonce, dezgustată de imaginile provocatoare de la concertul părinților săi

23 iunie 2018 9:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreața Beyonce( 36) și soțul său, rapper-ul Jay-Z (48) au lansat împreună un album, așadar au început turneul de promovare pentru a culege laurii muncii lor. Fanii sunt încântați de aceasta veste, însă nu se poate spune același lucru despre fetița lor, Blue Ivy Carter care la ultimul concert al părinților săi a fost protagonista unei scene amuzante.

Blue Ivy Carter împreună cu o prietenă au participat la concertul susținut de Beyonce și Jay-Z la Londra. Imaginile în care fetița de 6 ani s-a oripilat la vederea unui clip cu tentă sexuală, care a apărut în timpul show-ului, au făcut înconjurul lumii foarte rapid, scrie publicația DailyMail. Momentul comic a avut loc la un concert al artiştilor de la Queen Elizabeth Olympic Park din Londra, din cadrul turneului „On the Run II”. 

Blue Ivy a fost foarte rușinată, iar expersia ei faciala a trădat dezgustul atunci când părinții săi au apărut în ipostaze cât se poate de sexy într-un clip video proiectat pe ecranele imense din sală. Micuța și-a acoperit ochii cu mâinile și s-a ascuns în spatele gardului de protecție până când proiecția a luat sfârșit, apoi a respirat ușurată și s-a bucurat de restul concertului. 

Imaginile care înfățișează reacția fetiței au fost văzute de zeci de mii de oameni, iar unii dintre aceștia și-au exprimat părerea prin intermediul rețelelor de socializare. „Săraca fetiță, încerca să nu se lase traumatizată”, „Panica ei a fost reală”, ”Arată că mine atunci când mă uit cu mama la un film și apare o scenă de sex, eu încercând să pretind că nu știu ce e sexul” au comentat unii dintre admiratorii celebrului cuplu. 

Nu este pentru prima dată când Blue Ivy demonstrează că are personalitate. În timpul Premiilor Grammy, ea i-a redus la tăcere pe părinții ei care aplaudau entuziasmați în timpul discursului Camilei Cabello. Copila nu a apreciat acest gest și le-a făcut semn să înceteze, iar adulții s-au conformat imediat. 

Când s-au cunoscut Beyonce și Jay-Z

În ciuda faptului că par cuplul perfect, artiștii s-au confruntat cu momente dificile, care au culminat atunci când Jay-z a recunoscut că nu a fost tocmai ușă de biserică, înșelându-și soția. Rapper-ul și Beyonce s-au căsătorit în 2008 și au o fiică pe nume Blue Ivy care a venit pe lume patru ani mai târziu.  În vara anului 2017, cântăreața a devenit mamă unor gemeni adorabili. 

Acuzații de infidelitate 

Primele zvonuri despre infidelitatea lui Jay-Z au apărut după ce o camera de supraveghere dintr-un lift au surprins momentul în care rapperul a fost atacat de Solange, sora lui Beyonce, care l-a lovit de mai multe ori, în timp ce Beyonce asista pasivă. Jay-Z a ales să răspundă acuzațiilor în fața întregii lumi, prin albumul intitulat ”4:44”, versurile melodiilor sale vorbind despre regretul pe care îl are că și-a înșelat soția.

"Nu știu ce aș face dacă ar afla copiii mei. Dacă nu s-ar mai uita la mine la fel, probabil aș muri de rușine", "Îmi cer iertare, am fost un afemeiat, a fost nevoie să mi se nască copilul pentru a putea vedea lucrurile prin ochii femeii. A fost nevoie să se nască gemenii pentru a crede în miracole. Mi-a luat prea mult să lansez această piesă, știu că nu te merit", spune Jay-Z prin versurile câtorva melodii lansatate recent, potrivit The Telegraph.

Aici puteți vedea imaginile în care Blue Ivy intră în pământ de rușine din cauza părinților 

Mai multe