Fiica lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis, decolteu de infarct pe covorul roşu

22 aprilie 2018 17:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rumer Willis, fiica rebelă a lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis, a avut o apariţie foarte sexy la gala “Race To Erase MS”. Evenimentul a avut loc vineri, în Beverly Hills, la hotelul Beverly Hilton, iar pe covorul roşu s-au perindat mai multe vedete, printre care şi tânăra de 29 de ani.

Şi-a dorit mereu să fie în lumina reflectoarelor, însă până acum nu a avut niciun rol semnificativ la Hollywood.

Rumer Willis a rămas în umbra celebrilor ei părinţi şi a bifat câteva apariţii în tabloidele de peste Ocean. Cea mai notabilă performanţă a ei rămâne participarea la “Dancing with the stars”, concurs pe care l-a şi câştigat în 2015.

Tânăra cu cercel în nas nu a moştenit trăsăturile fizice ale mamei sale, ci seamănă mai degrabă cu tatăl ei, Bruce Willis. Mama natură a înzestrat-o însă cu un bust generos.

Rumer şi-a etalat sânii şi tatuajele de pe braţe la evenimentul din Beverly Hills. Actriţa a purtat o rochie de prinţesă, aurie, pe care erau aplicate perle strălucitoare. Rochia din tul avea un decolteu adânc, spre bucuria celor prezenţi la eveniment. Rumer a accesorizat ţinuta cu un clutch auriu şi o pereche de cercei candelabru.

Mai multe