Fiica lui Kurt Cobain, nuntă în secret! Mama ei nu a fost invitată

26 septembrie 2015 20:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kurt Cobain și Courtney Love (51 de ani) au împreună o fiică, pe nume Frances Bean Cobain. La numai 23 de ani, tânăra și-a unit destinul cu cel al unui alt rocker, Isaiah Silvam, într-o ceremonie secretă, la care au participat cei mai apropiați membri ai familiei și prietenii.

Totuși, relația tensionată dintre tânără și mama ei a determinat-o pe Frances să evite să o cheme pe mama ei la propria nuntă. Cele două au intrat în conflict atunci când fiica lui Kurt, la 17 ani, a cerut în instanță ca mama ei, Courtney, să nu mai fie costodele său legal, potrivit Mediafax.

Nunta tinerei ar fi avut loc la data de 23 septembrie într-un loc pe care cei doi l-au păstrat secret chiar și după ceremonie. Atunci când a aflat, Courtney s-ar fi declarat „tristă” în legătură cu decizia de a nu fi invitată, însă a mai declarat că înțelege motivele fiicei ei pentru a organiza un astfel de eveniment în tăcere.

Frances Bean s-a inspirat, pentru nuntă, din faptele tatălui ei. Legenda rock s-a căsătorit cu Courtney într-un mod similar, în anul 1992, printr-o ceremonie la care au participat numai opt persoane, iar Kurt a venit îmbrăcat în pijama.

Mai multe