Fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă! Vezi care e starea sa!

5 iunie 2013 16:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Potrivit nypost, Paris, în vârstă de doar 15 ani, a fost dusă de urgenţă la un spital din California, în urma unui apel primit de autorităţi de la adresa unde locuieşte mama lui Paris, în Los Angeles.

Identitatea persoanei care a făcut apelul de urgenţă nu a fost făcută publică însă sursa citată menţionează că primele informaţii oferite de persoana care a chemat salvarea făceau referire la faptul că Paris ar fi fost în pragul morţii din cauza unei supradoze cu o substanţă necunoscută.

Pe de altă parte, mama biologică a lui Paris, Debbie Rowe, a declarat că fiica ei şi-ar fi tăiat venele.

Surse medicale au declarat că ar putea fi vorba de o "supradoză" şi că pacientul a fost transportat la spital.

Însă bunica adolescentei de 15 ani, Katherine Jackson, a confirmat prin intermediul avocatului familiei că este vorba de o tentativă de sinucidere. "A suferit mult după pierderea tatălui ei. Dar nu ştim exact ce a făcut-o să recurgă acum la acest gest", a precizat avocatul.

Mama adolescentei, Debbie Rowe, a confirmat că fiica ei a încercat să se sinucidă, explicând că tânăra "a trecut prin multe în ultima perioadă".

Cu câteva ore înaintea incidentului, Paris Jackson a scris pe Twitter: "Ieri, toate problemele mele păreau să fie atât de departe, acum se pare că au revenit şi vor rămâne. Mă întreb de ce lacrimile sunt sărate".

Mai multe