Fiica lui Phill Collins, imagini incendiare. A pozat goală pentru o revistă

24 iunie 2017 21:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fiica celebrului cântăreț și compozitor, Phill Collins, a pozat goală pentru o revistă. După ce a mărturisit că a suferit din cauza unor tulburări de alimentație, acum se simte bine în pielea ei și nu se sfiește să-și arate cât mai mult din corpul său super-sexy.

Lily collins (28 de ani), care este vedetă de televiziune și fotomodel, s-a dezbrăcat nu doar de secrete, ci și de haine și a pozat goală, spre deliciul admiratorilor, precizează The Sun.

Ea nu a ezitat să le răspundă indirect și celor care au criticat-o de-a lungul timpului pentru tendințele sale anorexice, dar Lily a mărturisit că nu se simte deloc rușinată de trecutul său. A suferit de tulburări de alimentație, dar acest lucru nu a împiedicat-o să devină fotomodelul care a visat să fie.

„Corpul meu are formele de acum pentru că îmi reflectă sufletul”, a precizat Lily Collins, după ce a stârnit imaginația fanilor cu imaginile sale incendiare. Ea interpretează în prezent rolul unei tinere anorexice în serialul de pe Netflix, „To The Bone”, fiind astfel nevoită să se mențină într-o anumită formă fizică.

Mai multe