Fiica lui Whitney Houston a murit! Ce tribut i-au adus vedetele care au cunoscut-o

27 iulie 2015 12:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Duminică, 26 iulie, Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, s-a stins din viață după mai bine de șase lun în care a stat în comă. Artista era cunoscută printre vedete, iar multe dintre ele au fost devastate de vestea decesului ei. Mai mult, acestea au simțit nevoia să-i aducă un tribut virtual, pe o rețea socială.

După ce i-a fost anunțat decesul, fiica lui Whitney Houston a devenit un subiect foarte popular pe o rețea socială. Mii de fani au transmis condoleanțe familiei ei și i-au adresat cuvinte frumoase după ce au aflat tragica veste. Printre aceștia s-au numărat și câteva vedete care au cunoscut-o pe Bobbi Kristina.

 Fiica lui Whitney Houston: Tributul adus de Oprah Winfrey și alte vedete

Vedetele au scris despre fiica lui Whitney Houston pe o rețea socială după decesul ei. Printre acestea se numără și Oprah Winfrey, care a ținut să sublinieze faptul că Bobbi Kristina se află într-un loc mai bun: „Pace în sfârșit” a scris celebra prezentatoare TV pe profilul personal. Nici cântăreața Ciara nu a rămas indiferentă față de moartea colegei ei de breaslă: „Nu am cuvinte față de povestea de viață a lui Whitney și a fiicei Bobbi Kristina. Mă rog pentru familiile Houston și Brown”, a scris aceasta. Vestea că fiica lui Whitney Houston a murit a emoționat-o chiar și pe Kylie Jenner, care, chiar dacă a întâlnit-o pe Bobbi Kristina o singură dată, a ținut să îi transmită gânduri bune: „Odihnește-te în pace, Bobbi Kristina. Am avut șansa de a sta cu tine o dată și nu te voi uita niciodată. Of, este atât de trist :(”, a spus vedeta.

Fiica lui Whitney Houston a murit după ce a stat în comă șase luni

Fiica lui Whitney Houston a stat în comă timp de șase luni după ce a fost găsită inconștientă în cadă, înecată în apă foarte fierbinte, cu o adâncime de numai 30 de centimetri. Incidentul a avut loc pe 31 ianuarie, anul acesta, iar circumstanțele în care a fost găsită Bobbi Kristina sunt izbitor de asemănătoare cu cele în care a murit mama ei. Whitney Houston a fost găsită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles în anul 2012, cu câteva ore înainte de o petrecere organizată cu ocazia premiilor „Grammy”, la care vedeta urma să participe. Fiica lui Whitney Houston ar fi avut leziuni cerebrale ireversibile. Decesul ei  le-a marcat pe vedetele care o cunoșteau, care i-au transmis mesaje prin intermediul internetului.

Mai multe