Fiica lui Will Smith a luat-o razna

10 noiembrie 2012 14:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Are numai 12 ani şi celebritatea i-a luat minţile. Fata lui Will Smith este numai piele şi os, se îmbracă precum copiii străzii şi spune că “tot ce e normal e urât”. Adolescenta a luat-o pe calea pierzaniei!

Actorul Will Smith (44 de ani) este disperat din cauză că fiica lui, Willow, nu-l mai ascultă şi se poartă ca o nebună.

Are deja milioane de dolari în bănci, după ce a lansat nişte piese muzicale, şi acum face pe marea stilistă. A trimis CV-uri la numeroase reviste de modă, fiindcă vrea să se lase de şcoală şi să devină specialist în fashion.

Mama ei, Jada Pinkett (41 de ani), o încurajează şi spune că e plină de talent, dar are scandaluri cu soţul, care vrea s-o aducă cu picioarele pe pământ pe adolescentă. Willow umblă cu nişte haine şleampete, s-a ras în cap, scrie numai prostii pe Internet: "Urăsc pe toată lumea", "Trăiesc în propriul meu iad", "Viaţa e durere", "Cred că gândurile mele încearcă să mă ucidă".

Psihologii întrebaţi de revista "National Enquirer" se tem că adolescenta a testat deja drogurile şi face abuz de alcool. Nenorocirea face că şi Jaden, fiul lui Will şi Jada Smith, de 14 ani, s-a plictisit de şcoală. Adolescentul joacă deja în filme şi are o carieră muzicală.

Fata Madonnei vrea să se mute cu iubitul

La 16 ani, Lourdes, fata cântăreţei Madonna (54 de ani), este şi ea rebelă. Fumează, s-a ras în cap şi nu este interesată de şcoală. Se machiază şi se îmbracă precum o femeie deja matură. Din cauză că mama ei îi interzice să-şi facă de cap, adolescenta vrea să se mute de una singură. Lourdes o tot presează pe vedetă să-i ia o casă separată.

Lourdes (16 ani) împreună cu prietenul

Fiica lui Michael Jackson şi-a luat lumea în cap

Paris (14 ani) împreună cu iubitul

La 14 ani, Paris Jackson arată deja ca o domnişoară la majorat. Se machiază strident şi vrea să joace în filme, spre disperarea mătuşii ei, Janet Jackson, care insistă că este încă un copil şi trebuie să-şi vadă numai de şcoală. Fratele ei mai mare, Prince Michael, de 15 ani, se necăjeşte că o vede mult prea preocupată de băieţi. El spune că tatăl lor, Michael Jackson, l-a învăţat să o păzească de aventuri la o vârstă fragedă, înainte de a muri, la 25 iunie 2009, la numai 50 de ani.

Mai multe