Fiica Madonnei se mută singură într-o vilă luxoasă

7 octombrie 2012 14:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La 16 ani, Lourdes, fiica Madonnei, îşi ia tălpăşiţa de acasă şi pleacă în lume. Mai exact, într-o vilă de 6 milioane de dolari (19,5 milioane de lei).

Nu s-a certat cu mama ei şi nici nu vrea să scape de ea. Motivul pentru care adolescenta pleacă este viitoarea facultate. Ea trebuie să stea aproape de colegiul "Bard College", pentru a se obişnui cu zona.

Facultatea este la 10 kilometri de New York şi este una particulară. Madonna (54 de ani) a declarat, recent, că succesul pe care l-a cunoscut nu i-a afectat principiile legate de familie.

Declaraţia vine după ce vedeta şi-a anulat turneul pe care urma să-l susţină în Australia şi îşi cere scuze de la toţi fanii ei de pe continent, motivând că nu-şi poate lăsa copiii singuri - pe Lourdes, Rocco (12 ani), David şi Mercy (ambii de 7 ani), la o distanţă atât de mare.

"Nu am fost niciodată un părinte iresponsabil. Copiii au fost şi sunt mereu prioritatea mea, indiscutabil. Promit să concertez în Australia, însă momentan nu pot da o dată precisă", le-a transmis Madonna fanilor ei de pe îndepărtatul continent. Iată că acum s-a contrazis.

Mai multe