Fiica mijlocie a lui Stallone, rebelă și seducătoare. Ce forme apetisante are!

12 ianuarie 2017 13:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebrul actor Sylvester Stallone (70 de ani) are de ce să fie mândru. Dincolo de strălucita sa carieră în cinematografie, averea cea mai mare a lui Stallone rămân tot copiii, mai ales fetele acestuia. Fiica sa mijlocie a pozat recent pentru o revistă de frumusețe, iar fanii actorului au fost de-a dreptul amețiți de cât este de frumoasă.

Aproape dezbrăcată, purtând doar o minusculă lenjerie intimă dantelată, neagră și o geacă din piele, Sistine Stallone, la doar 18 ani, este extrem de sexy și a știut cum să-și evidențieze senzualitatea în pictorialul incendiar pentru „Love Magazine”, după cum precizează The Sun.

Ea a fost filmată de Doug Inglish, care a surprins cele mai favorabile unghiuri ale superbei blondine, iar Sistine s-a dezlănțuit, radiind de tinerețe și vitalitate, afișând o atitudine foarte rebelă și atrăgătoare.

Obiectivul a fost permanent îndreptat către abdomenul ei bine tonifiat și către apetisantul său posterior. Tenul ei ușor bronzat și părul lung s-au desfătat în bătaia vântului și a razelor soarelui. Dacă numărul fanilor lui Sylvester Stallone va crește brusc în perioada următoare, cu siguranță totul se va datora lui Sistine. știe cum să-l facă pe tatăl său mândru de ea și cum să strălucească în lumina reflectoarelor.

Sistine mai are încă două surori, dar ea este cea mijlocie, abia devenită majoră, dar cu o atitudine seducătoare de fotomodel. Ea provine din actualul mariaj al lui Stallone cu Jennifer Flavin.

Mai multe